perjantai 3. tammikuuta 2014

Joulu-asioita osa 1.

Joulu ei oo mun juttuni. Askartelukaan ei oikeastaan ole mun juttuni. Siispä menin siitä mistä aita on matalin kun oli aika askarrella joulukortteja. Kartonkia, paperia, teippiä ja tarroja.
 
 
Sain aikaiseksi kuusia ja palloja. Yksinkertaisia, mutta meinasin silti menettää hermoni useampaankin otteeseen. Joko mainitsin että joulu ei oo mun juttuni. Eikä askartelu.

 
Useammastakin paketista löytyi saippuaa. Ei rakkaat ystävät, tämä ei ole vihje. Tässähän kävi niin että allekirjoittanut hurahti näihin saippuahommiin ja sitä saippuaa valmistuu enemmän mitä yksi ihminen ehtii käyttää. Kiitos S että opetit ja opetat mulle näitä juttuja!

 
Vasemmalla ylhäällä ihkaensimmäiset saippuat. Perussaippuaa, joka yrittää esittää kissan päätä (muottina käytin niitä kissan pään muotoisia kissanherkku-purkkeja). Oliiviöljy, kookosrasva, vesi, lipeä, seesaminsiemen.
 
Vasemmalla alhaalla on olevinaan piparin muotoisia saippuoita, muottina käytin vanukaspurkkeja. On muuten pahoja vanukkaita. Oliiviöljy, kookosrasva, auringonkukkaöljy, vesi, lipeä, turve, piparituoksu.
 
Keskimmäisten saippuoiden sisältö kuulostaakin suurimmaksi osaksi herkulliselta: Oliiviöljy, kookosrasva, auringonkukkaöljy, karpalovichy, karpalohunaja, lipeä (sydämet samasta satsista kuin piparit).
 
Oikealla onkin sitten olut-saippuaa. Oliiviöljy, kookosrasva, auringonkukkaöljy, olut, lipeä (hauskat juttuset siellä joukossa on samasta satsista kuin piparit ja sydämet).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti